En aquest apartat hi trobareu les diferents activitats que proposem en el marc del projecte "Reapropiant-nos de les nostres vides", dividides en dues seccions: aquelles destinades a joves (en color lila) i les dirigides a professorat (en color gris). 

Pels i les joves:

2

Tallers

Fem tallers a tots els nivells de l'ESO per incloure la  diversitat sexual. L'eix són les  històries de vida explicades en primera persona. 

Exposicions

Tenim tres exposicions amb les històries de vida. Una en format pdf i una altra en Roll-up. Pots demanar-nos- les o imprimir els pdfs.

Acompanyament LGTBI+

Suport personalitzat, per fer front als reptes individuals que l'heteronormativitat pot suposar: LGTBIfòbia interioritzada, baixa autoestima, encarar situacions d’assetjament, sensació d’extranyesa... 

Please reload

 Pel professorat: 

Guia educativa

Guia per a treballar l'afectivitat i la sexualitat amb joves a través de vivències de lesbianes i bisexuals. Us deixem l'última versió, està en procés de revisió contínua.

 

A l'apartat "Històries de vida" podeu trobar tots els relats i vídeos de les protagonistes.

Formació

Formació al professorat per incloure la diversitat afectiva, sexual i de gènere en els curriculums educatius i en les propostes educatives.

Investigació

Estem fincant en marxa un projecte d'investigació per a avaluar l'incidència del programa educatiu del Reapropiant-nos.Si en vols saber més...

Please reload

Organitza:

Col·labora:

Amb el suport de: