EQUIP

Coordinació

Andrea Francisco Amat

Doctora en Ciències de la Comunicació (UAB), periodista i educadora social. Treballo com a professora en el Departament d'Educació de la Universitat Jaume I. Formo part de l'equip del IUDESP i del grup de recerca Transgrede. Investigant la diversitat per a una ciutadania crítica.

Laura Poch Riquer

Màster en Coaching i Lideratge Personal per la UB. Especialitzada en temes de gènere, LGTBI+ i relacions de parella. Treballo a l'Associacó Enruta't, on sóc la responsable de l'àrea de coaching, realitzo processos de creixement personals i facilitacions de grups. 
Equip Investigador

Coordinació projectes europeus

Lidón Moliner

Doctora en Ciències de l'Educació (UJI), psicóloga i psicopedagoga. Treballo com a professora en el Departament d'Educació de la Universitat Jaume I. Formo part de l'equip del IUDESP i del grup de recerca Transgrede. Investigant la diversitat per a una ciutadania crítica.

Arecia Aguirre

Doctora en Educació, psicopedagoga i psicòloga. Actualment sóc professora a l'àrea de Teoria i Història de l'Educació (UJI). Formo part del grup de recerca MEICRI i col·laboro amb Transgrede  investigant la participació de joves i la diversitat per una transformació social des de l'educació, la democràcia i la inclusió.

Débora Dominguez, Mar Quintana, Laura Poch i Andrea Francisco 

Som un equip multidisciplinar, amb molts anys de trajectoria en l'àmbit educatiu.

Ens hem unit per desenvolupar espais internacionals on guanyar eines per transformar la cisheternormativitat. Ho fem treballem amb grups de professionals d'espais educatius diversos.

Participants

Mirko

Tayel

Noe

Lorena

Mònica

Fran

Lara

Marta

Teo

Mar

Judit

Marian

Jordi

Laura

Rosaura

Gemma

José Luis

Pili

Lidia

Elisa

Silvia

Conny

Juan

Daniela

Janna

Juan Manuel

Carmelina

Jan

Jenni

Lorenza

Philipp

Mario

Helen

Kirsten

Birgit

Marco

Giuliana

Debbie

Débora

Felix

Nin

Padri

Organitza:

Col·labora:

Amb el suport de: