Per què?

En les últimes dècades la nostra mirada sobre la diversitat afectiva sembla que s’ha ampliat. Tot i així, segurament també coincidirem en que, se segueix donant per suposada la heterosexualitat. Reconeixent els avenços en la igualtat de drets i de facto de la diversitat afectiva, sexual i de gènere, trobem també que continuem vivim amb l’herència de valors masclistes i heteronormatius.

 

Les dones seguim rebent missatges on se’ns educa per ser cuidadores, complaents i a no mostrar els nostres desitjos, silenciant la nostra sexualitat. En aquesta línia segueix vigent la idea de necessitat de ser complementades per un home per tenir un major reconeixement social... A això s’hi suma, la (in)visibilitat lèsbica i la falta de referents. Les fortes pressions i invisibilitat ens situen a les dones lesbianes, bisexuals i altres identitats plurisexuals en un context de doble discriminació.

 

En aquest context, hem creat el projecte Reapropiant-nos, on apostem per crear una espai de trobada que ens permeti reforçar-nos i incidir i ser agents de transformació de la societat.

Organitza:

Col·labora:

Amb el suport de: